Reklamní magazín Českých drah


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. České dráhy, a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá České dráhy, a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Vítězná fotografie

Výsledky ankety o nejoblíbenější článek 3/2018:

1. 25 % hlasů 
Cestování po ČR – Vysočina
(Tomáš Rezek, Michal Málek a další autoři)

2. 21,5 % hlasů 
Železniční téma – Mikádo (Ikonická kráska, kterou nám záviděl svět)
(Václav Rubeš)

3. 19,5 % hlasů 
Cestopis – Mnichov (Skrytá svědectví bavorské metropole)
(Johana Kvítková, Jan Nevola)


Předplatné za 30 Kč měsíčně

Chcete zasílat magazín
až do vaší schránky?

Objednejte si předplatné

Proč inzerovat s námi?

Magazín vychází v nákladu 145 000 výtisků a pravidelně si ho přečte 1 000 000 čtenářů.

Buďte vidět v našich vlacích

Novinky o soutěžích a časopisu

Přejete si dostávat informace o nových soutěžích a výhercích do vaší e-mailové schránky?

Novinky o soutěžích a časopisu

© 2018, České dráhy, a. s. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek | Přejít na mobilní verzi

Nahoru ↑